Ostatnia wizyta ponad miesiąc temu, trochę to może potrwać.Alopex Lagopus pisze:Hmm... napisałem do Pani Admin wiadomość - pytanie tylko, czy ją odczyta.
Mam nadzieję, że znajdą się jacyś chętni do ewentualnego zajmowania się forum (tutaj w domyśle: zgłoście się )?
ADMIN
-
- Tribunus popularis
Re: ADMIN
Nie ma we mnie krzty nadziei na poprawę sytuacji. Już od dawna nawet nie zgłaszam oficjelom podejrzanych postów, bo to trochę bez sensu, żeby mnie zależało, podczas gdy góra ma nas w sempiternie. Nie mniej jestem z wami. Omne trinum perfectum.
To zmienić kapcia! I uaktualnić silnik forum, jeśli będzie trzeba. Nie wierzę, że wśród grupy (garstki?) osób, którym zależy jeszcze na forum, nie ma osób w tym kompetentnych. W miarę wiedzy i czasu sam mogę w tym pomóc, zresztą 2 miesiące temu dostałaś moją deklarację mailem.admin pisze:Niestety, jak widać, captcha nie spełniają swojego zadania.
Choć rzadko tu bywam, możesz mnie zrobić moderatorem. Wpadnę przynajmniej na chwilę, wytnę paru spamerów.
-
- Tribunus popularis
No i nie zostałem modem
Szkoda że nie można tego spamu wyeliminować, bo to było kiedyś bardzo fajne forum. A teraz niestety wygląda jak wygląda.
Beatos in caelo Latine locuturos probabile
Ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή
Mój blog:
http://keraunos-takiesobieprzemylenia.blogspot.com/
Ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή
Mój blog:
http://keraunos-takiesobieprzemylenia.blogspot.com/
-
- Tribunus militum
Chciałem wrócić, ale chyba nie ma dokąd
I gdy wciąż wszyscy mówią, mało kto się spyta,
Jaki też jest cel słowa, jak słowo się czyta
W sobie samem? I dziejów jego promień cały
Rozejrzeć, mało kto jest ciekawy, zuchwały!
NORWID
Jaki też jest cel słowa, jak słowo się czyta
W sobie samem? I dziejów jego promień cały
Rozejrzeć, mało kto jest ciekawy, zuchwały!
NORWID
Kto ma aktualnego maila do Naszej Administratrix? Jej mail w domenie lacina.info.pl nie działa :/
Nowy email: latinaomnibus@gmail.com - obiecuję częściej sprawdzać. Poprzednie konto przestało działać i po prostu przestałam dostawać jakiekolwiek wiadomości.
Gorąco zachęcam do zgłaszania się na moderatorów!
Gorąco zachęcam do zgłaszania się na moderatorów!