XXVII Olimpiada Języka Łacinskiego 08/09
Wg mnie, tekst w tym roku był trudniejszy, niż ten zeszłoroczny. Wtedy pierwsze zdanie było długaśnym wyliczeniem cech Epaminondasa, potem raptem jedno zdnie podrzędne...
Teraz czekać nam na wyniki zostało.
Ponawiam pytanie moje z zeszłego roku - czy jest na forum ktoś, kto wybiera się (po zakwalifikowaniu, oczywiście ) na II etap do Torunia?...
Teraz czekać nam na wyniki zostało.
Ponawiam pytanie moje z zeszłego roku - czy jest na forum ktoś, kto wybiera się (po zakwalifikowaniu, oczywiście ) na II etap do Torunia?...
[i]Amicum proba, probatum ama...[/i]
[i]3. Jeśli prosisz o tłumaczenie, wykaż się własnym zaangażowaniem i wkładem pracy. Wraz z tekstem oryginalnym zamieść swoje próby tłumaczenia. Nikt nie odrobi tu ZA CIEBIE zadania domowego.[/i]
[i]3. Jeśli prosisz o tłumaczenie, wykaż się własnym zaangażowaniem i wkładem pracy. Wraz z tekstem oryginalnym zamieść swoje próby tłumaczenia. Nikt nie odrobi tu ZA CIEBIE zadania domowego.[/i]
A ja się dziś dowiedziałem, że się dostałem I się cieszę Z tym, że ja II etap to Wrocław
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi"
"Chaos zawsze pokonuje porządek, gdyż jest lepiej zorganizowany."
T. Pratchett
T. Pratchett
jak to, tak szybko??
Ostatnio zmieniony wt 25 lis 2008, 14:30 przez Lacrimosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dream Theater addict
Właśnie, nawet moją Panią Profesor to zdziwiło, ale widocznie Komisja chciała jak najszybciej podać wyniki Chociaż przysłali kto przeszedł, ale bez liczby punktów
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi"
T. Pratchett
T. Pratchett
Dzięki Mam nadzieję, że też sie dostaliście, jak coś będziecie wiedzieć to piszcie Trzymam kciuki
T. Pratchett
T. Pratchett
-
- Peregrinus