;p
-
- Senator
Po pierwsze- Regulamin.
Po drugie- używasz w ciekawym znaczeniu słowa "pomagać", mianowicie widzisz w nim eufemizm dla wyrażenia "odrobić moje zadanie za mnie".
Po drugie- używasz w ciekawym znaczeniu słowa "pomagać", mianowicie widzisz w nim eufemizm dla wyrażenia "odrobić moje zadanie za mnie".
Bons fut li siecles al tens ancienor,
Quer feit i ert e justise et amor,
Si ert credance, dont or n’i at nul prot ;
Toz est mudez, perdude at sa color :
Ja mais n’iert tels com fut als ancessors.
Quer feit i ert e justise et amor,
Si ert credance, dont or n’i at nul prot ;
Toz est mudez, perdude at sa color :
Ja mais n’iert tels com fut als ancessors.
Gdybym chociaz w połowie wiedziala jak to zrobic nie prosilabym nikogo o pomoc. Moze ktos mi pomoze calkiem z dobrej checi a nie po to zeby cos odrobic za mnie! PozdrawiamR. K. Miller pisze:Po pierwsze- Regulamin.
- Flavius Aetius
- Propraetor
Jak to zrobić? Uczysz się łaciny i nie wiesz tego?
To robi się coraz bardziej denerwujące. Ktoś wchodzi na forum, wpisuje tekst i czeka, aż jakiś frajer za niego odbębni pracę domową. Ludzie, czy Wy nie macie sumienia? Czy może przerzucanie na kogoś swoich obowiązków pleni się tak bardzo w społeczeństwie, że niektórym weszło już w krew?
To robi się coraz bardziej denerwujące. Ktoś wchodzi na forum, wpisuje tekst i czeka, aż jakiś frajer za niego odbębni pracę domową. Ludzie, czy Wy nie macie sumienia? Czy może przerzucanie na kogoś swoich obowiązków pleni się tak bardzo w społeczeństwie, że niektórym weszło już w krew?
Nie uważasz, że jest to tym samym? To nie jest dobra chęć a szukanie frajerów.Moze ktos mi pomoze calkiem z dobrej checi a nie po to zeby cos odrobic za mnie!
I am raised up and I will not reject the flute,
O ruler of my mind. Look, he stirs me up,
Euoi, the ivy now whirls me round in Bacchic contest. -Sophocles
O ruler of my mind. Look, he stirs me up,
Euoi, the ivy now whirls me round in Bacchic contest. -Sophocles