chciałabym zeby ktos przetlumaczyl mi na łacine :
,,dopóki walczysz jesteś zwyciezcą"
,,charakter człowieka jest jego przeznaczeniem"
i najważniejszy dlla mnie ,,nie ufaj nikomu"
z gory dziekowac
Warto skorzystac z opcji szukaj. Zdaje się, że pytano już o te zdania na forum.
... beznadziejnym, Ikarowym lotem byłby cały wysiłek kultury nowoczeswnej, gdyby przez nierozwagę straciła podporę tych skrzydeł, które jej przypiął geniusz kultury klasycznej.
Gustaw Przychodzki
szukałam szukałam i nie znalazłam były podobne tematy ale nie te same nie chodzi mi o patrz komu ufasz tylko
nie ufaj nikomu
jedyne co tu znalazłam podobnego to ,,nie ufaj nikomu oprócz Boga'' tzn ze samo wyrażenie:NIE UFAJ NIKOMU brzmi po Łacinie:NEMINI FIDAS???????????????????
Tak. I nie mów, że nie mogłaś znaleść "dopóki walczysz jesteś zwyciezcą", bo ja wpisałem sobie te frazę w "szukaj" i było pełno tematów, a właściwy to chyba drugi od góry.
... beznadziejnym, Ikarowym lotem byłby cały wysiłek kultury nowoczeswnej, gdyby przez nierozwagę straciła podporę tych skrzydeł, które jej przypiął geniusz kultury klasycznej.
Gustaw Przychodzki
SAMI JESTEŚCIE KRETYNI BO NIE WAM OCENIAĆ CO KTO CHCE SOBIE TATUOWAĆ. To w takim razie wg. was full osób które chce wytatuować sobie Patrz komu ufasz też są kretynami tak? Walnijcie sie w te swoje puste dekle.
Sama "walnij sie w ten swój pust dekiel", i nie proś wiecej o pomoc na tym forum, której i tak ,mam nadzieję, nikt Ci nie udzieli.
Gustaw Przychodzki