Fuj posty do kosza
wow realy hot!
http://cristinaaquilerasucking.info/movies/wmf/189111
http://cristinaaquilerasucking.info/movies/wmf/189111
Ja rozumiem, że niewiele da się zrobić w tej sprawie - ale przeciętny użytkownik/gość taki jak ja czuje się naprawdę zniesmaczony tym forum. Przecież to już jest plaga, a daty postów są już tak stare, że nie wierzę, że ktoś codziennie czyści to forum. Rozumiem admina/moderatora - wiem, że to uciążliwa sprawa - ale zrozumcie użytkowników. Chciałem poprosić o tłumaczenie jednego tekstu na łacinę, ale widzę, że obecnie to raczej nie ma sensu - i tak nikt już nie czyta forum z tłumaczeniami...
Niestety moderatorzy na dzień dzisiejszy bezpowrotnie zniknęli. Mamy już dawno nowy rok, nie widać, by forum przeniosło się na nowy serwer. Admin nie odpowiada. Na 30 nowych postów tylko jeden pisze normalna osoba a nie bot.
I am raised up and I will not reject the flute,
O ruler of my mind. Look, he stirs me up,
Euoi, the ivy now whirls me round in Bacchic contest. -Sophocles
- Castlereigh
- Civis Romanus
No własnie, gdzie jest Martinus? Postanowiłam przeczekać przerwę świąteczną, bo wiadomo, że wtedy się siedzi z rodziną i zjada śledzie , ale nadal go nie ma...innuendo pisze:Niestety moderatorzy na dzień dzisiejszy bezpowrotnie zniknęli. Mamy już dawno nowy rok, nie widać, by forum przeniosło się na nowy serwer. Admin nie odpowiada. Na 30 nowych postów tylko jeden pisze normalna osoba a nie bot.
Hej, Martine, moderatorze, tęsknimy!
"Kardynale, wiemy o waszych wysiłkach, mających na celu odkrycie naszych tajemnic. Dajcie sobie z nimi spokój, i tak nie dowiecie się niczego ponad to, co sami zechcemy wam zdradzić."
Ale należy pamiętać, że moderatorów jest dwóch a po jednym to już zupełnego śladu nie ma. Pisałam do admina, aby na czas potrzebny do przeniesienia na nowy serwer powołał nowych moderatorów, bo toniemy w spamie, a tu cisza
I am raised up and I will not reject the flute,
No trudno, sytuacja jest już żałosna. Byłem kiedyś na forum, ze strony też korzystałem (choć zdziwiła mnie ubogość słownika) i miałem pozytywne wrażenie. Natomiast to, co się tutaj dzieje... Do Moderatorów, Autorów strony, Adminstratorów - to Wy na tym tracicie, nie tylko użytkownicy. No, chyba że "Forum Latinum" pozostało porzucone. Swoją drogą szkoda, bo ta strona (serwis) to pierwszy wynik w polskich googlach dla zapytania "łacina". Cóż - wszystko się kończy tak jak i wszystko się zaczyna. Oby tylko to nie dotyczyło tego forum. Życzę Wam wytrwałości i odzewu ze strony "Władzy".